U bent nu hier: Home » Antwerpen » Heist op den Berg » Avalon Dierenartsenpraktijk

Avalon Dierenartsenpraktijk

Liersesteenweg 146
2220 Heist op den Berg (Antwerpen)
Tel: 015/25 39 89
Fax: -
BTW-nr: 823 538 413
Afbeelding › Avalon Dierenartsenpraktijk Dierenartsenpraktijk Avalon is een praktijk voor kleine huisdieren (hond, kat, konijn, knaagdieren).

Bij Dierenartsenpraktijk Avalon doen onze drie dierenartsen - An, Falke en Margo - er alles aan om uw dier op een respectvolle manier te behandelen. Wij vinden het welbehagen van uw dier zeer belangrijk en doen al het mogelijke om de stress tot een minimum te beperken. Uiteraard combineren wij een zachte aanpak met veel diergeneeskundige kennis en kunde. Een gelukkig & gezond dier is ons doel, met als kers op de taart: een tevreden baasje! Omdat wij tijd willen maken voor een persoonlijke aanpak, werken wij uitsluitend na afspraak. U kan een afspraak maken per telefoon, maar ook via de website www.dap-avalon.be!
Diensten: Consultatie steeds na afspraak, Vaccinatie en jaarlijkse controle, Operaties (oa: sterilisatie, castratie, melkkliergezwellen, wondes, ...), Radiografie, Orthopedie in samenwerking met specialist, Tandheelkunde, Hospitalisatie, Echografie in samenwerking met specialist
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy