U bent nu hier: Home » Antwerpen » Ramsel

Dierenarts Ramsel

Hieronder vindt u een overzicht van alle dierenartsen in Ramsel. Voor een overzicht van dierenartsen in de provincie Antwerpen, ga naar dierenarts Antwerpen. Of ga naar direct contact met dierenartsen om via één e-mail in contact te komen met meerdere dierenartsen tegelijk.

1

Dierenkliniek de Ark

G. Vandenheuvelstraat 139, 2230 Ramsel (Antwerpen)
Tel: 016/56.70.08, Fax: -, BTW-nr: be0440.045.745
Dierenkliniek De Ark is een kleinhuisdieren-kliniek. U kan bij ons terecht
met uw hond en kat maar ook duiven, knaagdieren, konijnen, fretten, reptielen...enz.. worden bij ons met de beste zorgen omringd.In onze dierenkliniek kan u zowel terecht voor normale raadplegingen alsook voor 2e lijnsgevallen of voor een 2e opinie.

De chirurgische ingrepen die wij uitvoeren gaan van de standaardoperaties zoals sterilisatie/castratie tot de meer ingewikkelde neus-keel-oor-en buikoperaties alsook botchirugie.
Hiervoor beschikken wij over 2 operatiekwartieren waarin wij werken met gas-anesthesie en de meest moderne technieken.U kan bij ons ook terecht voor echografie van de buikholte en endoscopisch onderzoek van neus-keel-luchtpijp-oor en maag-darmstelsel.
Radiografisch onderzoek gebeurt bij ons digitaal.

Wij beschikken ook over een ruimte met geschikt materiaal om een volledige gebitsverzorging van uw huisdier te kunnen uitvoerenDermatologische problemen zoals jeuk komen steeds meer voor bij onze huisdieren.

Allergie├źn worden erger in gradatie en beginnen op jongere leeftijd.
Ook andere huidaandoeningen zoals parasieten, schimmels, hormonale problemen... komen regelmatig voor.
Microscopisch onderzoek kan bij ons uitgevoerd worden en indien nodig kunnen wij bloedonderzoeken en allergietesten opsturen om een doeltreffende behandling in te stellen


In de dierenkliniek worden ook dieren behandeld via acupunctuur, dit gebeurt best na telefonische afspraak omdat hiervoor niet altijd een dierenarts aanwezig is. Hoewel dit nog vaak door veel mensen stiefmoederlijk bekeken wordt, worden er op gebied van chronische pijnbestrijding toch vaak mooie resultaten behaald, zodat de dosering van klassieke pijnstillers vaak verminderd, of soms zelfs volledig stopgezet, kan worden.

Ook een hospitalisatie van uw favoriete troetel is bij ons geen probleem, dit proberen wij zo aangenaam mogelijk te maken volgens het "TLC" princiepe (=tender loving care.)Als het leven van uw huisdier op zijn laatste dagen loopt kan u ook bij ons terecht voor een serene pijnloze euthanasie die u al dan niet kan bijwonen. Wij voorzien hiervoor in een rustige ruimte waarin u rustig afscheid kan nemen van uw huisdier. Als u dit wenst kunnen wij ook op huisbezoek komen om uw vriend in zijn eigen thuisomgeving te laten inslapen.
Uw trouwe vriend kan daarna door ons naar een crematorium overgebracht worden, hierbij kan u kiezen voor een anonieme verassing of een urne als herinnering.

De Dierenkliniek beschikt ook over een heel arsenaal aan verschillende dieetvoeders.Deze kan u tijdens de spreekuren komen afhalen zonder in de wachtzaal te hoeven wachten.


Wij beschikken ook over een grote apoteek zodat wij u meestal onmiddelijk na de diagnose, de juiste medicatie kunnen meegeven
U kan ook bij ons ook terecht voor een groot gamma aan allerhande vlooienbestrijdingsprodukten, ontwormings middelen...
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Dierenkliniek de Ark

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy